Arbeidsmetode for nye nettsider

All utvikling skjer med tanke på at løsningen ikke skal begrense deg senere. Ofte ønsker man å videreutvikle nettsidene sine, og da er det selvfølgelig viktig å ikke møte begrensninger.

 

Innledende runder - Hei, hallo..

Først trenger vi å vite hvem "du" er og hvor "du" vil. Vi blir kjent med din bedrift og de målene du jobber mot. Hva er det du ønsker med nettsidene dine? Hvem er kundene dine?

 

Runde #2 - Planlegging

Når forståelsen for din bedrift er på plass utformer vi en plan. Målet med planen er å gjøre de nye nettsidene brukervennlige, selgende og best mulig tilrettelagt for din målgruppe.

Vi kombinerer en solid navigasjonstruktur med design, noe som gjør løsningen lett å bruke for dine kunder. Videre definerer vi hvordan vi skal måle effekten av løsningen, slik at man i ettertiden kan se hva som virker og ikke.

Vi har kunden din nærmest når vi planlegger. Det er tross alt de som kommer til å bruke nettsidene dine. Resultatet blir en brukervennlig nettside som gir økt salg og flere henvendelser. 

 

Runde #3 - Utvikling

Neste skritt blir å sette opp løsningen i henhold til planlagt design og struktur, samt å integrere måleparametere som vi senere kan bruke til å måle effekten nettstedet gir.

Vi legger inn tilsendt innhold og sørger for at løsningen er helt klar for å lanseres.

 

Runde #4 - Lansering

Før vi lanserer nettsidene tar vi en kvalitetssjekk for å sørge for at alt virker. Vi setter opp analyseverktøy, oppretter en enkel kampanje i Google Adwords og gjør de tekniske endringene som må til for at domenet og eventuelt e-poster skal virke.

 

Vi kan fortelle deg mer

La oss kontakte deg. Vi finner ditt ambisjonsnivå, og foreslår tiltak du bør gjøre for best gevinst.

 1. Navn(*)
  Fyll inn navnet ditt
 2. Firma
  Invalid Input
 3. Telefon eller e-post(*)
  Hvilket telefonnummer skal vi ringe deg på?
 4. Hva ønsker du å prate om?
  Invalid Input