• Font size: Larger Smaller

Google Alerts hjelper deg med å overvåke markedet

Posted by on in Tips&triks

Overvåk søkeord og søkefraser for å oppdage salgsmuligheter for din bedrift og bli obs på hva som blir skrevet om din bedrift ved hjelp av Google Alerts.

Ved å sette opp gode alarmer i Google Alerts vil du få e-post hver gang det legges til nytt innhold i Google's indeks som passer med dine alarmer. Disse alarmene kan representere salgsmuligheter, fornøyde kunder du kan bruke som ambassadører for din bedrift, misfornøyde kunder som trenger ekstra oppfølging for å kunne bli en god ambassadør for din bedrift og informasjon om konkurrenter.

Noen forslag til hvordan du kan sette opp alarmer hos Google Alerts.

 

Overvåk firmaet ditt

Du kan overvåke firmanavnet ditt, for å fange opp hva folk eventuelt måtte skrive om bedriften. På den måten kan du få mulighet til å skape dialog med potensielle kunder som vurderer din bedrift, eller du kan oppdage misfornøyde kunder å sørge for å gjøre de fornøyde igjen.

 

Du kan overvåke konkurrenter. 

Du kan overvåke konkurrenter for å finne ut hvilken aktivitet som foregår på rundt deres virksomhet på nettet. Oppdage nye konkurrenter som lanserer et konkurrerende produkt eller tjeneste.

 

Oppdag potensielle kunder

Du kan fange opp potensielle kunder gjennom gode søkefraser som representerer en typisk kunde som trenger det du tilbyr. 

 

Det er bare fantasien som setter begrensninger. Siden Google Alerts kan det også være spesielt lønnsomt om du blir flink til å forstå hvordan du kan bruke de for å avdekke salgsmuligheter.

Leave your comments

0 Character restriction
Your text should be more than 10 characters
Your text should be less than 300 characters
terms and condition.
  • No comments found

Kategorier