• Font size: Larger Smaller

Hvor lett er det å bli kunde hos deg?

Posted by on in Salg 2.0

Gjør et lite eksperiment. Følg den prosessen en potensiell kunde på jakt etter dine produkter eller tjenester gjør på nettet, og vurder hvor synlig din bedrift er.

 

Hvor lett er det å finne din bedrift?

Vi kan starte med Google. Åpne www.google.no og gjør søk etter dine produkter eller tjenester.

Om du kun leverer til et geografisk område kan du også gjøre et søk som inkluderer stedsnavn, "produkt i bergen". Finner du din bedrift? Hvor høyt oppe og på hvilken side?

Det er forøvrig svært liten effekt å ligge fra side 2 og utover. Om du ikke er å finne på første side er du sjelden med i potensielle kunders vurdering.

Gjør den samme testen hos www.gulesider.no, www.1881.no og www.bing.no for å nevne noen av de andre kanalene som blir brukt til å søke i. 

Om du skal få besøk av potensielle kunder til dine nettsider må du sørge for at de finner deg når de leter etter dine produkter eller tjenester. Hvis de ikke finner deg i slike søk, hvordan skal de ellers finne nettsidene dine?

 

Og nettsiden din, hvordan opplever de den?

Finner de kontaktinformasjon? Finner de korrekt informasjon? Finner de nok informasjon? Er innholdet tilpasset kjøpsprosessen til kundene?

For at nettsidene skal kommunisere effektivt og hjelpe deg å nå de målene som er satt, må de være tilpasset dine potensielle kunders kjøpsprosess. Nettsider som hjelper potensielle kunder videre i kjøpsprosessen er nettsider som selger bra.

 

Vurdering

Hvordan føler du prosessen er for dine kunder? Er det lett å bli kunde hos deg? 

Les mer om dette i bloggen:

Leave your comments

0 Character restriction
Your text should be more than 10 characters
Your text should be less than 300 characters
terms and condition.
  • No comments found

Kategorier