Google Adwords annonser - PPC

Google Adwords gir deg kvalifisert trafikk til dine nettsider med umiddelbar virkning. Så fort kampanjene er godkjente, vises de for din målgruppe.

Resultatet blir kjøpeklare kunder som besøker dine nettsider.

 

Hva er Google Adwords?

Det er en fleksibel annonseplattform som passer for alle. Du får full kontroll over budsjetter og kost pr. klikk, samt hvilke geografiske områder dine annonser har synlighet - og mye mer.

Google har en markedsandel av søk i Norge på over 90%. I følge SSB gjør vi gjennomsnittlig 6,7 søk om dagen, noe som betyr at det skjer ca 15 millioner søk i Google hver dag - bare her i Norge.

En stor andel av disse søkene er etter produkter og tjenester. I løpet av en 3 måneders periode i 2011 gjorde 78% av forbrukere søk etter produkter og tjenester, mens 83% av bedrifter gjorde tilsvarende søk.

Med Google Adwords kan du bli synlig på de søkene du ønsker i løpet av minutter. Det finnes ingen enklere måte som så effektivt setter deg i en umiddelbar kommunikasjon med kunder som har behov for det du tilbyr.

 

Hvordan bruker man Google Adwords?

Du trenger først en konto som du må fylle på med et budsjett. Så oppretter du kampanjer som styrer hvor og hvordan annonsene skal vises. Videre deler man opp i annonsegrupper som settes opp med de søkeordene man ønsker å bli synlig på og hvor mye man er villig til å betale for et klikk, samt hvilke annonsetekster som skal vises for de som søker.

Lønnsomheten ligger i å forbedre disse kampanjene ytterligere. Om man finskriver annonsetekster, legger inn noen negative søkeord og forbedrer innholdet på nettsidene det blir lenket til kan man redusere prisen pr klikk og øke gjennomklikksraten betraktelig. 

En dårlig oppsatt annonse kan koste 19,- pr. klikk, men om den er riktig oppsatt kan den koste under 5,- pr. klikk. 

Det man ønsker å oppnå er å bygge kampanjer med høy kvalitet, noe som gir en lav budpris og høy plassering i annonsefeltene til Google. Ved å konstant forbedre disse kampanjene vil man sørge for at man presser maksimalt ut av det budsjettet man ønsker å bruke.

 

Jobben vi gjør

Vi kan opprette nye eller forbedre eksisterende kampanjer for din bedrift. 

#1
Først definerer vi søkeord og søkefraser som dine potensielle kunder bruker for å finne dine produkter og tjenester. Så oppretter vi ønskede annonsegrupper for å fange opp disse søkene.

#2
Videre gjør vi en analyse av nettstedet for å se på kvaliteten av innholdet fra kundens ståsted, og utarbeider en rapport for hvilke endringer som bør gjøres for å få optimale resultater. Så implementerer vi endringene.

#3
Vi overvåker og måler effekten av kampanjene og gjør nødvendige justeringer for å øke avkastningen mest mulig.

#4
Vi sender månedlige rapporter som viser effekten kampanjene har gitt og kommer med tilbakemeldinger hvis det er ytterligere ting vi ser bør gjøres for å øke effekten.

 

Vi kan kontakte deg for å prate mer om mulighetene Adwords gir.

Vi kan fortelle deg mer

La oss kontakte deg. Vi finner ditt ambisjonsnivå, og foreslår tiltak du bør gjøre for best gevinst.

 1. Navn(*)
  Fyll inn navnet ditt
 2. Firma
  Invalid Input
 3. Telefon eller e-post(*)
  Hvilket telefonnummer skal vi ringe deg på?
 4. Hva ønsker du å prate om?
  Invalid Input