Selgende nettsider

Nettsider passer for det meste i to hovedroller. Salg og/eller kundeservice. Vi spesialiserer oss på å utvikle nettsider som selger. Velkommen til salg 2.0

Selgende nettsider gir deg flere kunder

Når forbrukere og bedrifter søker etter varer og tjenester i søkekanalene (Google, Kvasir, Gulesider, 1881 og flere) har de en kjøpsinteresse. For ikke å nevne de som gjennom sosiale kanaler oppdager produkter og tjenester gjennom bekjente - den elektroniske jungeltelegrafen.

Derfor må du skape en synergieffekt mellom nettmarkedsføringen og nettsidene dine. Det handler om å forberede nettsidene best mulig for den trafikken som kommer. Det er nettsidene gjør salgsjobben.

Om du tilpasser nettsidene mot dine kunders kjøpsprosess, vil du merke økt salg og flere henvendelser. 

Effektive, målbare og selgende nettsider som er tilpasset dine kunders kjøpsprosess gir en meget kostnadseffektiv måte å øke salget på. Datagrunnlaget du får gjennom statistikken og måleparametere gir deg også det du trenger for å øke effekten nettsidene gir - få de til å selge bedre.

 

Hva kan Webist gjøre for deg?

Vi har løsninger som passer for alle nivåer. Om det er første gang du satser på nettsider, eller om du har etablerte nettsider du ønsker å forbedre eller fornye - vi kan hjelpe deg.

Det vi gjør er å tilpasse nettsidene mot dine kunder, og gjennom utprøvde teknikker implementerer vi digital salgsteknikk for å få mest ut av dine besøkende. Vi skaper nettsider som vil utnytte trafikken best mulig.

Vil du vite mer om hvordan du tilpasser nettsidene kundens kjøpsprosess?

 

Bruk tilbudsveiviseren å få pristilbud etter ditt behov

Enkelt og kjapt. Prøv selv.

 

Vi kan fortelle deg mer

La oss kontakte deg. Vi finner ditt ambisjonsnivå, og foreslår tiltak du bør gjøre for best gevinst.

 1. Navn(*)
  Fyll inn navnet ditt
 2. Firma
  Invalid Input
 3. Telefon eller e-post(*)
  Hvilket telefonnummer skal vi ringe deg på?
 4. Hva ønsker du å prate om?
  Invalid Input