Joomla CMS

Joomla ble i 2006, 2007 og 2011 kåret til verdens beste og mest utbredte publiseringsløsning basert på åpen kildekode.

Joomla CMS / publiseringsløsning

Vi bruker Joomla CMS / publiseringsløsning i vår utvikling. Dette har vist seg å være strategisk riktig for våre kunder, og vår drift.

Joomla ble i 2006, 2007 og 2011 kåret til verdens beste og mest utbredte publiseringsløsning basert på åpen kildekode.

La oss gå igjennom hva det innebærer for deg som kunde å velge Joomla.

 

Enorm arbeidskraft bak

Joomla har et verdensomspennende nettverk som hele tiden videreutvikler og forbedrer Joomla CMS. Det er utviklet over 10.000 tilleggsmoduler for videre påbygging.

Med over 200.000 registrerte community brukere og utviklere som jobber for at Joomla skal være det beste alternativet, betyr det at Joomla har en enorm arbeidskraft bak seg som overgår majoriteten av konkurrerende systemer som er mer totalitære.

For deg som kunde betyr det også at du ikke låser deg når du velger Joomla. Siden publiseringsløsningen er så utbredt er det lett for deg å flytte driften over til en annen leverandør.

 

Kostnadsbesparende

Siden Joomla CMS er åpen kildekode, betyr det også at publiseringsløsningen er fritt tilgjengelig for alle å ta i bruk - uten lisenskostnader. Om du ønsker det kan du laste det ned og starte selv. Kostnadsfritt.

Det betyr også at det du betaler din leverandør for er utført arbeid og kompetanse. Ikke programvare.

Bare ved å velge Joomla CMS som din publiseringsløsning, har du i forhold til andre lisensierte systemer spart mange tusen, ofte titalls tusen.

Siden det er utviklet over 10.000 tilleggsmoduler, er det stor sannsynlighet for at dine behov allerede er dekt i eksisterende løsninger. Derfor blir videreutvikling meget kostnadseffektivt i forhold til å måtte utvikle et system fra bunnen av, slik man ofte må med mange av de totalitære løsningene.

 

En solid og fleksibel løsning

Bedrifter som Citibank, MTV Networks, Avis, Olympus, Viasat, Porsche, SAS, Mitsubishi, Vodaphone, Yamaha, E-bay, IKEA , General Electrics, McDonalds og mange flere bruker Joomla.

Det vitner om at systemet er solid, fleksibelt og kan håndtere selv de tøffeste behovene. For deg betyr det at du slipper å bekymre deg for om du velger "rett løsning". Joomla kan du trygt vokse med, og videreutvikle i tråd med at bedriftens behov forandrer seg.

 

Historien til Joomla CMS

Joomla 1.0 ble lansert 22. september 2005 som en relansert utgave av Mambo. Mambo var i sin tid også åpen kildekode, men enkelte personer bak Mambo ønsket å gjøre endringer som mange mente brøt med prinsippene for åpen kildekode.

Dette fikk en viktig del av utviklergruppen til å bryte ut av Mambo, for å fortsette under navnet Joomla å ivareta disse prinsippene for åpen kildekode.

Navnet forteller mye om motivene bak. Joomla kommer fra det afrikanske ordet "Jumbla" som betyr "alle sammen" eller "som en helhet", og vitner om at prinsippene for åpen kildekode, som skal være tilgjengelig for alle, står høyt.

Men, siden Joomla 1.0 ble lansert, så har det skjedd ting. Den 22. januar 2008 kom Joomla 1.5. Enda bedre enn forgjengeren. Det har vært en rekke smålanseringer siden da, men den 24. januar 2012 kom Joomla 2.5 som for tiden er den løsningen som er i bruk.

Joomla 3.0 er planlagt å lansere i september 2012.

 

Vår erfaring og kompetanse

Webist som selskap ble riktig nok startet i 2011, og er en fersk bedrift. Men erfaringen strekker langt tilbake. Først med Mambo fra 2002 og frem til 2005, da Joomla ble et naturlig valg videre - helt frem til i dag.

Ta en prat med oss om de ønskene og behovene du har for dine nettsider.

 

Vi kan fortelle deg mer

La oss kontakte deg. Vi finner ditt ambisjonsnivå, og foreslår tiltak du bør gjøre for best gevinst.

 1. Navn(*)
  Fyll inn navnet ditt
 2. Firma
  Invalid Input
 3. Telefon eller e-post(*)
  Hvilket telefonnummer skal vi ringe deg på?
 4. Hva ønsker du å prate om?
  Invalid Input