Tankefeltterapeut Bjørg Krogstad
http://www.tankefeltterapeut.no
Referanse: Bjørg Krogstad

"Min situasjon før jeg fikk kontakt med Webist, var at jeg fikk klienter gjennom de som har vært hos meg, de anbefalte meg videre hos bekjente. Jeg hadde nok å gjøre, med perioder som var roligere. Situasjonen nå er at jeg får tilbakemelding på at de har lest den nye nettsiden min, og at dette tilbudet er riktig for dem. Jeg og mitt behandlingstilbud blir mer synlig. Jeg er takknemmelig over at jeg har møtt en person som ser mine behov, jeg er imponert over hans kunnskap. Dette formidler jeg videre. Det blir spennende å se om kundemassen øker etterhvert."

Evaluering ett år etter:
"Jeg er meget godt fornøyd med kontakten jeg har med deg. Du er tilgjengelig og hjelpsom. Hjelper meg til å se muligheter og er en god støttespiller. Jeg opplever at du ønsker at jeg skal lykkes, og jeg har tillit og er trygg på deg. Jeg får gode tilbakemeldinger fra kunder ang nettsiden. Den er ryddig og har oversikt. En av mine klienter sa i dag (en ressurssterk mann): "jeg liker fargene på nettsiden din, de gjør at jeg får lyst til å se videre. Den er svært innholdsrik". Andre sier at innholdet virker seriøst. Jeg ser også viktigheten av Google Adwords, jeg kommer først opp, og nettsiden fanger kundenes interesse. Takk Kenneth, du gjør en god jobb! - Hilsen Bjørg"

ArkitektSTUA AS
http://www.arkitektstua.no
Referanse: Ragnar Mikkelsen

"Vi brukte Webist til å lage nye hjemmesider. Prossen gikk fint, kreative og gode løsninger. Alt levert etter avtale og pris. Webist kan anbefales de er dyktige."

VillaCamp
http://www.villacamp.no
Referanse: Dan Borgar Hansen

"Webist viste oss hvilke muligheter vi hadde og sørget for å plassere oss øverst i Google sitt gratissøk på de viktigste søkeordene for vår bedrift. Det har gitt oss en dobling i salget og hjalp oss i en etableringsprosess. Webist er absolutt ett firma å anbefale. De er knallgode til å lage hjemmesider og yter god service. Så jeg kan med hånda på hjertet anbefale andre å bruke Webist som sin leverandør av hjemmesider."