Lage nettside selv?

Lag din egen nettside med vår nettsidebygger. Du får mobilvennlige, selgende nettsider som er svært enkle å jobbe med.

Først vil vi legge ned en påstand..

  • Du trenger en måte å lage, eller oppdatere nettsiden din som ikke krever mye tid eller behov for å kunne programmere.
  • Du vil det skal være enkelt, samtidig som du vil at nettsiden skal se bra ut, ikke "la seg ødelegge" av manglende kompetanse innen programmering.
  • Du ønsker ikke å bry deg så mye om hvordan eller hvorfor det fungerer slik, men du verdsetter at når du gjør endringer på nettsiden - så fungerer de like supert på alle skjermstørrelser etterpå!

Hvis det første ikke traff, vil vi legge ned enda en påstand..

  • Du ønsker en profesjonell hjemmeside som fungerer godt, og setter pris på en leverandør som enkelt hjelper deg med å oppdatere nettsidene når du trenger det. 

Vi har løsningen

Uansett hvilken av kategoriene du sogner til, ønsker vi å hjelpe deg i mål. For våre kunder gjør vi begge varianter, og ofte en blanding - hvor noe håndteres av kunden selv, mens annet blir sendt oss for å håndtere.

Vanlige utfordringer vi har gode løsninger på

Ferskvare vs. oppdaterte nettsider

Det har vært og er fortsatt en norm i bransjen vår at man lager nettsider, som på lanseringstidspunktet er oppdatert og baserer seg på de nyeste teknologiene. De er fine og flotte, og alt fungerer som det skal. Baksiden av medaljen handler om at den samme løsningen 1-2 år etter er utdatert. Den er basert på teknologi som for lengst er byttet ut eller oppdatert. Dette gir rom for sikkerhetshull, og tillater at nettsiden lett kan bli offer for en tilfeldig spambot som hacker løsningen bare for å "stjele" trafikk, spre politiske budskap og hva annet.

Med vår løsning er det anderledes. Vi har ett verktøy vi jobber med og videreutvikler, og i dette verktøyet setter vi opp alle våre nye kunders nettsider. Straks vi forbedrer dette verktøyet, gjør oppdateringer eller bytter ut gammel teknologi med ny - vil vi automatisk distribuere dette og dermed sørge for at nettsiden din ikke er ferskvare 2 år fra nå. Den vil være helt i tråd med gjeldende standard.

Nettsider som selger deg inn hos målgruppen

Å skrive interessevekkende innhold som målgruppen blir engasjert av er for noen lett, og gøy. Mens andre ikke vet hvilken ende av oppgaven de skal starte i. Vi vet at selv om nettsiden rent teknisk kanskje er overlegen andre løsninger, så vil det være innholdet som blir puttet inn i løsningen som er avgjørende for om målgruppen treffes, blir tent med interesse og tar kontakt.

Selgende innhold er med andre ord en krevende oppgave, og en avgjørende oppgave mange neglisjerer. Resultatet blir dårlig effekt fra nettsiden.

Det løser vi med en skriveassistent, som kan slåes av og på ved behov. Når den er påslått vil du guides på vei til å skrive og bygge innhold som skaper interesse og kommuniserer med målgruppen din. Du vil med andre ord vite helt konkret hva "oppgaven" går ut på ved å følge veiviseren. 

Veiviseren baserer seg på salgspsykologi, statistiske målinger og mange års erfaring. Og den forbedres og distribueres til deg som kunde, for at du til enhver tid skal ha de beste mulighetene for å presentere ditt innhold på en interessant og korrekt måte for å engasjere målgruppen din.

Fleksibilitet - innenfor trygge rammer

Løsningen er på mange måter låst. Den fratar deg som kunde en rekke "muligheter", samtidig som at det ivaretar de mulighetene du faktisk trenger. Vi ønsker at du skal bruke verktøyet bekymringsløst, og vite at alt du gjør blir korrekt utført, blir mobilvennlig og tilpasset best mulig for å kunne rangere høyt i Google.

Likevel er det ingen begrensninger, verken i design eller funksjon. For de kundene som har behov som går utover det som tilbys, skreddersyr vi løsningen til å imøtekomme dette behovet på en like enkel måte som vi angriper øvrige problemstillinger.