Alltid det beste

Alltid det beste

Om du har lest noen av de øvirge sidene..

.. har du sannsynligvis fanget opp at våre løsninger holdes løpende oppdatert. 

Hva oppdateres, og hvordan?

  • Når vi forbedrer koden, retter feil og gjør ting mer effektivt
  • Når det trengs oppdateringer som bidrar til å gjøre løsningen sikker mot hacking
  • Når vi lager ny funksjonalitet som vi ser andre vil dra nytte av
  • Når det er nye "signaler" som påvirker rangeringen i Google

Som kunde hos oss trenger du ikke foreta deg noen ting. Oppdateringen skjer automatisk. Din løsing vil alltid være oppdatert med det beste vi har å tilby.

Hvorfor gjør vi det slik?

Den viktigste grunnen til at vi leverer en løsning som vi holder oppdatert for deg, er fordi vi ser det samme gang på gang:

En nettside lanseres som ferskvare. Den fungerer fint, gjør en jobb i å presentere ditt innhold til både besøkende og søkemotorer. Før den etter en stund begynner å bli utdatert.

  • Den er ikke like sikker lenger, og blir sårbar for å hackes av automatiserte script m.m.
  • Endringer hos Google gjør at nye faktorer vektlegges for å rangere nettsider, og din nettside begynner å tape trafikk - og det kommer færre henvendelser
  • Teknologi som tidligere var støttet på servernivå, støttes ikke lenger - og gir begrensninger i dine muligheter

Gradvis blir nettsiden din mindre konkurransedyktig, og du blir tvungen til å investere i ny løsning. Hvis ikke, ender du opp med en nettside som ingen besøker, som ikke gir noen henvendelser.

Det er vanskelig å jobbe seg opp igjen, når man først har falt bak. Derfor ligger vi i forkant, og sørger for at din nettside er konkurransedyktig og holder seg konkurransedyktig.

Vi hjelper deg til å fokusere på det viktigste

Når nettsiden din er teknisk solid, og gir deg et konkurransefortrinn som vedvarer trenger du kun å fokusere på det viktigste. Budskapet du treffer målgruppen med. Om det er innholdsforbedringer, designforbedringer og kanskje til og med utvidelse av funksjonaliteten. Alt du kan gjøre for at nettsiden effektivt skal kommunisere med din målgruppe. Det er der vi vil du skal ha fokus.

Alt det tekniske tar vi hånd om, og sørger for at du til enhver tid har de beste muligheter for å skape en effektiv salgskanal på nettet.