Responsiv nettside

Responsiv nettside

Responsiv nettside, skreddersydd for enkel redigering. Vi gjør det vi kan for at du skal ha et solid verktøy å bruke for å øke antall leads du får fra nettsiden din.

  • En "levende" løsning som vi stadig bygger ut for deg
  • Passer perfekt for små- og mellomstore bedrifter, med manglende interne ressurser som kan håndtere nettsiden
  • Ideell løsning for de som ikke har noen kompetanse på vedlikehold av nettsider
  • Alle redigeringer tilpasses automatisk for mobilskjerm
  • Teknisk søkemotoroptimalisert løsning som gjør det enkelt å få god synlighet i Google

Hvorfor er denne løsningen anderledes?

Vi har lang erfaring med de utfordringer små- og mellomstore bedrifter har rundt drift av nettsider, og bruker denne erfaringen til å bygge løsninger som kundene selv kan håndtere - helt uten noe behov for kurs eller tidligere erfaring rundt webutvikling.

Du må ikke håndtere nettsiden selv, men vi har gjort det meget enkelt for deg som ønsker det. For de fleste kundene våre hjelper vi som regel til med smått og stort, og med det kvalitetssikrer alt vi tar i.

Nettsider som selger

Webist består av en salig blanding av to essensielle faktorer. Det er "salg" og "nerd". 

Vi kan salg til fingertuppene, og har lang erfaring med salg både på og utenfor nette. Denne kompetansen kombinerer vi med vår kjærlighet for ny teknololgi, og bygger løsninger som hjelper andre i gang med sitt salg på nettet. Vi gjør forskning på hva med våre løsninger som selger best, og videreutvikler etter disse prinsippene.

En løsning for alle

Løsningen vi tilbyr har de samme mulighetene. Forskjellen i pris handler om hvor mye av vår hjelp du ønsker å benytte deg av under oppbygging av nettsiden.

Finn ut mer om løsningen: